8 tm 10 Juli 2022 Dorpsfeest !!

geplaatst in: Activiteiten | 0

Op 8, 9 en 10 juli 2022 worden Ees en Eesergroen weer omgetoverd tot de gezelligste dorpen van Drenthe! Naast verschillende activiteiten overdag, zijn er leuke bands die de feesttent op z’n kop zetten. Het hele weekend staat in het teken van:
π—•π—”π—–π—ž 𝗧𝗒 π—§π—›π—˜ …´𝗦
Jullie kiezen als straat zelf een tijdperk! Met dit tijdperk in gedachten kunnen jullie met de buren alvast beginnen met de straatversiering (en eventueel een versierde wagen, zie verderop). Om te zorgen dat we geen dubbele thema’s krijgen, verzoeken we je om het thema van jullie straat door te geven per mail. Je ontvangt van ons een bevestiging!
π—›π—˜π—§ 𝗣π—₯π—’π—šπ—₯𝗔𝗠𝗠𝗔
Op vrijdag 8 juli starten we het weekend met een tijdreisroute langs de versierde straten. Wordt het brinkje bij de schoolstraat een middeleeuws plein, lopen er ineens dinosaurussen in de tuin bij Brouwer, of loopt Harry Koning het hele weekend in een 90’s trainingspak? Jullie worden helemaal vrij gelaten waar de tijd jullie brengt. Kom op vrijdagavond samen met jouw buurtgenoten naar de feesttent voor de prijsuitreiking en een gezellige feestavond met Eikens en Warta! Let op: voor deze avond geldt een dresscode in thema van jullie tijdperk, dus wees creatief en kom in stijl!
Zaterdagmiddag organiseren we een trekker behendigheidswedstrijd. Er wordt een parcours uitgezet met diverse onderdelen die de chauffeur zo snel mogelijk op zijn eigen trekker moet afleggen. Daarnaast is er muziek en gezelligheid op en rondom het terrein. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Stuur ons dan een mailtje!
Zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer met de jongens van 5th Wheel! Zij vullen de tent met alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Gezelligheid en feest gegarandeerd!
Wegens groot succes, starten we de zondag lekker rustig met de brakke brunch. Ondertussen kun je genieten van een uniek muzikaal optreden. Daarmee sluiten we het feestweekend af.
𝗒𝗣𝗧𝗒𝗖𝗛𝗧?

Deze gaat helaas wegens gebrek aan animo niet door

οΏ½π—‘π—§π—˜π—žπ—˜π—‘π—Ÿπ—œπ—π—¦π—§
Zonder jullie steun zou het niet mogelijk zijn dit dorpsfeest te organiseren. Binnenkort gaat de organisatie daarom met intekenlijsten langs de deuren. Je bepaalt zelf hoe hoog jouw bijdrage is.
We hopen dat we jullie alvast een beetje enthousiast hebben gemaakt. Graag horen we van jullie wat het thema van de straat wordt en of jullie een versierde wagen gaan maken. Daarnaast kun je je opgeven voor de trekker behendigheidswedstrijd.
E-mailadres: dorpsfeesteeseesergroen@outlook.com.
Wij hebben er nu al zin in!